### 2022 NASW-GA Chapter Virtual State Conference Conference At A Glance - Presenter Schedule Theme: "The Time is Right For Georgia Social Work"



## 2022 Virtual Ethics Pre-Conference Continuing Education Session

Thursday, August 18, 2022   6 Ethics Continuing Education (CE) Hours   Zoom Platform				
8:30 a.m. – 8:55 a.m.		Welcome: NASW-GA Staff		
9:00 a.m. – 10:30 a.m.	Ethics 1.5 CEs	Ethical Standards of Care: Being Held to a Jury of Our Peers Sophia F. Dziegielewski, Ph.D., LCSW		
		Break – 15 Minutes		
10:45 a.m. – 1:45 p.m.	Ethics 3 CEs	NASW Code of Ethics Moshe Manheim, LCSW, NASW-GA Ethics Chair		
		Break – 15 Minutes		
2:00 p.m. – 3:30 p.m.	Ethics 1.5 CEs	The Law of Navigation in Social Work: Ethics and Integrity Dr. Davine Ricks, LCSW, MAC, E-CADC		
3:30 p.m. – 3:40 p.m.	Close Out	Pre-Conference Close Out Remarks		

## 2022 Virtual Conference Day-1

Friday, August 19, 2022   8.5 Continuing Education (CE) Hours   Zoom Platform				
8:00 a.m. – 9:00 a.m.	1.0 CE	Keynote Presentation: Debra Nelson Gardell, Ph.D., LICSW		
		"Listening and Hope and Social Work"		
		Break – 15 Minutes		
Session I	1.5 CEs	Legislative Address		
9:15 a.m10:45 a.m.		Wendi L. Clifton, Esq., NASW-GA Legislative Advocate		
		Break – 15 Minutes		
Session II	1.5 CEs	Suicide Prevention and Veterans		
11:00 a.m12:30 p.m.		Lauren Ruchin, LCSW, Atlanta VA Healthcare System		
1		Suicide Prevention Coordinator		
		*Lunch Break - 45 Minutes		
Session III	1.5 CEs	Examining the Antecedents of Professional Efficacy: Building Protective Layers		
1:15 p.m 2:45 p.m.		Felicia Wilson, Ph.D., LMSW, MSW, MBA		
		Break -15 Minutes		
Session V	3.0 CEs	Reversing Racism: Creating an Evidenced-Based Anti-Racist Mindset		
3:00 p.m6:15 p.m.		Dennis Cornell, DSW, LCSW, BCD and Deborah Duncan, MSW, LCSW		
6:15 p.m6:20 p.m.	Close Out Day-1	Conference Close Out Remarks		
	·	(Thank you(s) & Instructions for Day 2)		

### 2022 NASW-GA Chapter Virtual State Conference Conference At A Glance - Presenter Schedule Theme: "The Time is Right For Georgia Social Work"



### 2022 Virtual Conference Day-2

Sa	Saturday, August 20, 2022   9 Continuing Education (CE) Hours   Zoom Platform					
7:00 a.m. – 8:00 a.m.		Welcome: Betty Watts, LCSW NASW-GA Secretary				
8:00 a.m. – 9:30 a.m.	1.5 CEs	Multicultural Ecosystemic Approach for Psychotherapy and General Interventions Aida L. Jiménez, Ph. D in Clinical Psychology and Eunice Malavé de León, Ed.D, MSW				
Session I 9:45 a.m. – 11:15 a.m.	1.5 CEs	DSM-5-TR <sup>TM</sup> and ICD-10-CM (Part I) Welcoming the Text Revision that Enhances the Partnership for Assessment and Application Sophia F. Dziegielewski, Ph.D., LCSW				
		Break -15 Minutes				
Session II 11:30 a.m1:00 p.m.	1.5 CEs	DSM-5-TR <sup>TM</sup> and ICD-10-CM (Part II) Welcoming the Text Revision that Enhances the Partnership for Assessment and Application Sophia F. Dziegielewski, Ph.D., LCSW				
		*Lunch Break -45 Minutes				
Session III 1:45 p.m3:15 p.m.	1.5 CEs	Georgia Social Work Licensure – Understanding the Licensure Application & Rules that govern Social Work Practice Panel Endsley Real, LCSW, Jan Yates, ACSW, BCD, LCSW, Lisa Angert Morris, MS, LPC, CGP, CPCS and Cookie Noel, LCSW				
~	T	Break -15 Minutes				
<b>Session IV</b> 3:30 p.m5:00 p.m.	1.5 CEs	Child Trauma Trends in 2022  Mary Beth Murray, LCSW, RPT-S <sup>TM</sup>				
Session V 5:05 p.m6:35 p.m.	1.5 CEs	Cultural Diversity Parts Therapy in Family Work with a Transgender Lucia Caltabiano, LMSW, CMFT and Shelly Anne Johnson, LCSW				
6:35 p.m. – 6:45 p.m.	Close Out Day-2	Conference Close Out Remarks (Thank you(s), Evaluations and CE Certificate Distribution & Bonus Monday)				

# **Bonus CE Sunday 2022 Virtual Conference Day-4 Close Out**

Sunday, August 21, 2022–3 Ethics & 3 Core Continuing Education (CE) Hours   Zoom Platform				
7:30 a.m.		Welcome   NASWGA Staff		
Session I	1.5 CEs	Psychopharmacology in Mental Health is More than a Pill:		
8:00 a.m. – 9:30 a.m.		Success Strategies for the Non-Medically Trained		
		Sophia F. Dziegielewski, Ph.D., LCSW		
		Break 10 Minutes		
Session II	1.5 CEs	Geriatric Pharmacology - Understanding Pharmacology in Older Adults		
9:40 a.m. – 11:10 a.m.		Dr. Emmanuel Akinosho, Pharm. D		
		D 14035		
		Break10 Minutes		
Session III	1.5 CEs	Ethics and Supervision		
11:20 a.m. – 12:50 a.m.		Jan Yates, ACSW, BCD, LCSW and Betty Watts, LMSW		
		Break 5 Minutes		
Session IV	1:5 CEs	Structural Ethics		
12:55 p.m. – 2:25 p.m.		Stephanie Burkes, JD, LCSW		
Close Out		Virtual State Conference Concluding Remarks		
2:25 p.m.		NASW-GA Chapter Staff		

**Total CE Credits: 29.5 | 12 Ethics & 17.5 Core Continuing Education Hrs.**